UNISUPER

The new workspace for UniSuper challenges the preconceived notions of what a Contact Centre should be. A direct reflection of the organisations contemporary, energetic and supportive culture, the flexible design is a result of a true collaboration between client and designer. 

The new UniSuper space is a bold departure from the remainder of their property portfolio. Management and employees were actively involved in the creation of the work environment and this commitment to their team shows in the final design. The fit out is a recognition of the value that UniSuper place on their staff.  Best practice environmental initiatives are recognised through the extensive use of recycled materials. Staff wellness is supported by extensive planting throughout the space, sit to stand desks and a flexible work environment that encourages movement. The workspace is an architectural embodiment of UniSuper’s corporate values, where the investment in the health and wellbeing of their staff, and in turn their members, is at the centre of the company’s focus now and into the future.